Mark Cavendish igjen!

Etappe 3  er den nest lengste etappen under årets TDF.

Den er hele 223,5 km lang, med forholdsvis få store utfordringer, det lå derfor an til en massespurt her alle «superspurterne» var favoritter. Må bare unnskylde med undertegnedes favoritt var han som vant, Mark Cavendish. Å en av årsakene til at jeg holdt MC som favoritt er at han har verdens beste opptrekker på sitt lag, nemlig Edvald Boasson Hagen. Edvald gjorde en fantastisk jobb, uten han hadde ikke Mark C. vunnet i dag. La meg si det slik, da hadde Edvald vunnet, for jeg tror Edvald var i fantastisk form i dag, noe du kunne se på kjørestilen hans.  edvald tour 5 2En annen nordmann som man bare må bøye seg i støvet for er Sondre Holst Enger, «førstereisgutt» og nr. 6 på dagens etappe. Utrolig da har alle de fire fra Norge fått vist seg frem under årets Tour, å vi har bare kommet til 3 ettappe.

Krisstoff hadde en vanskelig plassering i feltet og ble delvis stengt inne, men jeg tror heller ikke Aleksander Kristoff hadde dagen i dag. Men han er på «gli» Kristoff kommer det er det ikke tvil om.

Morgendagen etappe er den lengste under årets Tour hele 237.5 km lang fra: Saumur / Limoges Ikke de store utfordringene på denne etappen heller, men en forholdsvis lang stigning på slutten av rittet. Tror dette kan bli en flott etappe for Edvald som går i brudd de siste 5 milene.PROFIL

Kommentarer

kommentarer