EM fellesstart for junior i Frankrike!

Strålende 6 plass til Susanne Andersen.

Susanne Andersen tok en strålende 6. plass i EM Fellesstart i dag, og Ingvild Gåskjenn ble nr. 16. Begge jentene var med i et sterkt redusert hovedfelt som gjorde opp om medaljene i den 1,5 km lange bakken opp mot mål. Tyske Liane Lippert ble Europamester, med Elisa Basamo fra Italia og Sophie Wright fra Storbritannia på de neste plassene.

På junior fellesstarten for menn, tok Sedrik Ullebø en flott 10. plass, bare 9 sekunder bak vinner Nicolas Malle fra Frankrike. Rittet ble gjort opp mellom 8 ryttere i spurten. Emilien Jeanniere, også fra Frankrike fikk sølv, og slovenske Tadej Pogacar tok bronsemedaljen. Ludvik Aspelund Holstad ble nr. 33, Håkon Lunder Aalrust nr. 43, Andreas Leknessund nr. 75, Iver Knotten nr. 94 og Joakim Kjemhus nr. 96.

I morgen er det U23-rytterne som skal i ilden på fellesstart for både kvinner og menn. Se alt om mesterskapet HER Kilde NCF.

I skrivende stund pågår fellesstart for damer, kun 48 km igjen. Utrolig nok så hadde ikke Norges Cykleforbund plass til mer en dame på start streken. 51 AALERUD Katrine har dessverre blitt nødt til å bryte grunnet en velt. Jeg spør meg hvorfor i all verden er det ikke flere av våre Elite damer med. Sverige har Emma Johansen, Italia og Nederland har med sine OL deltagere. Jeg bare spør, dette bør da ha vært en meget flott oppkjøring til VM i Qartar.

Her ser dere dagens løype i EM for damer:

em-loype

 

Kommentarer

kommentarer