Syklet styrkeprøven for 50. gang

Han var bare 16 år første gang han ble registrert som godkjent deltager.

Å la det være sagt med en gang dette er ingen «hvem som helst» vi refererer til, dette er mannen som har deltatt flest ganger i Den store Styrkeprøven fra Trondheim til Oslo. Arne Blakkisrud 66 år kommer fra Maura i Nannestad, har hele sitt liv vært interessert i sykkel, ikke bare i å sykle selv, nei han har også vært «klubbleder» og hatt en rekke tillitsverv i ulike klubbmiljøer. Hatt ulike tillitsverv i Akershus Cyclekrets, og Norges Cyckleforbund. Men det Arne «Blakkis» ikke nevner er at han egentlig har deltatt flere ganger, det var slik at første gangen så ble han ikke registrert da han rett og slett var for ung. Før årets start har han ca. 200 treningstimer i beina, bla. med treningssamling på Mallorca.

Her ser vi de 55 som er igjen, den observante leser ser vel også hvem som ligger i front.

Heldigvis har jeg vært forskånet fra og ha for mye uhell på turen, det har nok også sin årsak i at mann er nødt til og være nøye med treningsgrunnlaget, men også utstyret. Før vær Styrkeprøven tur så bytter jeg til nye dekk og slanger på sykkelen, bytter også kjede om det er nødvendig. Utstyret må være i tipp topp stand. Jeg har sluppet unna mye problemer på grunnlag av det.

Hvem er det som vinker her?

65 sykkelvenner sto på startstreken i Trondheim, av ulike årsaker så har 10 falt i fra på turen sørover, og mest sannsynlig så er de 55 når de kommer til mål i Oslo. Dette skrives noen timer før målgang. De passerte Eidsvoll kl. 23.58.00 beregnet målgang ca. 02.24.27.  Da har han og gruppa brukt 21 timer og 9 min. på turen fra Trondheim til Oslo, kan jo nevne at det tidvis har vært mye vind på turen, men ellers et fantastisk flott og varmt vær hele turen. Vi gratulerer Arne Blakkisrud med 50 års jubileet og er overbevist om at han også stiller opp til neste år.

Per Beckmann Hansen med følge, var ikke de eneste som sto langs løypa, mange Norske flagg var å se.

For øvrig har jeg en hilsen til Arne fra Per Beckmann Hansen, som var på plass langs løypa og heiet på, skulle egentlig vært med i gruppa men ble forhindret fra og være med.

Kommentarer

kommentarer