Mark Cavendish til Arctic Race of Norway

Har du mer ferie til overs, da bør legge denne til Arstic Race i nord.

Ryktene kan fortelle at verdensmester og mannen med flest Tour de France seiere Mark Cavendish stiller til start i et av Norges største etapperitt Arctic Race fra 10 august. Dette er ikke mindre en fantastisk om så skjer, Cavendish som skadet seg stygt etter å ha blitt påkjørt av Peter Sagan i Tour de France, har ikke vært på sykkelsetet siden da, og vil da bla. bruke Arctic Race til å lomme i form, bla. til VM i Bergen. Cavendish får ikke med seg sin lagkamerat Edvald Boasson Hagen til start i nord. Edvald kjører et hemmelig opplegg for å bygge form til VM. Han er som vi alle vet også på plass under EM i Danmark, her han ble nr. 6 på dagens tempo. Han og Alexander Kristoff stiller til start på fellesstarten under EM på søndag.

Mark Cavendish er vel den største stjernen som har stilt til start på dette naturskjønne rittet oppe i nord. Å han vil absolutt være en av favorittene til sammenlagt seieren med avslutning i Tromsø søndag 13 august.

Etappene for Arctic Race of Norway 2017: Torsdag 10. august — Etappe 1: Engenes (Andørja) – Narvik (156.5 km). Fredag 11. august — Etappe 2: Sjøvegan – Bardufoss (177.5 km). Lørdag, 12. august — Etappe 3: Lyngseidet – Finnvikdalen (Kvaløya) (185.5 km). Søndag, 13. august — Etappe 4: Tromsø – Tromsø (160.5 km)

Kommentarer

kommentarer