Sykkel VM til Italia 2020?

Byen Vicenza i regionen Verona er spent på om de får VM til distriktet i 2020, etter at Vicenza Promotion Committee presenterte prospektet under VM i Bergen. Det italienske forslaget er det som skiller seg ut i forhold til mulige alternativer fra andre land som Nederland, Colombia og Australia – og således muligens er videre i prosessen den kommende tiden til det avgjøres av UCI. Regionen er jo meget godt kjent som VM arrangør, da Verona har hatt VM 2 ganger tidligere.

Det er planlagt med start fra Markusplassen i Venezia på fellesstarten, noe som vil være spektakulært i den bilfrie byen Venezia.

De neste ukene er satt av for å definere avtalen som UCI vil bruke for å avtale  og tildele rettighetene til å arrangere alle rittene til det italienske sykkelforbundet og med det Venetoregionen.

Vicenza er en italiensk by som er hovedstad i provinsen med samme navn,  ca. 114000 innbyggere. Vicenza ligger mellom Venezia og Milano, ca. 60 km fra Venezia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I 2018 er det VM i Østerrike (Innsbruck), og i 2019 er det i England (Yorkshire). Mer kan du lese om 2018/2019 på sidene til Norwegian Cycle Supporters som arrangerer turer til sykkel VM.

Kommentarer

kommentarer