Edvald dro opp spurten i Brumunddal, men ble for treg

Ser ikke ut for at det er noe å gjøre med lynraske Dylan Groenewegen (LottoNL-Jumbo), han vant som han ville på Tour of Norway’s 4 etappe,

Men fortsatt så ligger Sondre Holst Enger på en flott andre plass i sammendraget, med Edvald Boasson Hagen på en tredje plass. Selv om det ble noen flere sekunder opp til Dylan Groenewegen, men ikke umulig på rittets siste etappe i morgen fra Moelv til Lillehammer. Kristoffer Halvorsen meldte seg på med en sterk tredje plass på dagens etappe. Morgendagens etappe ser ut for å bli meget spennende, her vi har flere nordmenn med i sammendraget. Edvald Boasson Hagen endte til slutt på en 10 plass etter å ha startet spurten i et forrykende tempo, men det holdt ikke helt på slutten. Sondre Holst Enger nok engang helt i front, denne gang på en sterk 5 plass.

Skal vi tippe en sammenlagtvinner på morgendagens siste etappe så blir det Edvald Boasson Hagen, selv om det er 11 sekunder og ta igjen på Groenewegen så tror vi Edvald har kapasitet til å ta dette med en skikkelig langspurt på 3 km inn til Lillehammer. Tror at Sondre Holst Enger også vil være med å kjempe om total seieren, men vil nok bli for tøft på slutten. Vårt tips.

Pos. Rider Team Time
1 GROENEWEGEN Dylan Team LottoNL-Jumbo 5:04:22
2 BANASZEK Alan CCC Sprandi Polkowice ,,
3 HALVORSEN Kristoffer Team Sky ,,
4 ARCHBOLD Shane Aqua Blue Sport ,,
5 ENGER Sondre Holst Israel Cycling Academy ,,
6 JULES Justin WB Aqua Protect Veranclassic ,,
7 WARLOP Jordi Sport Vlaanderen – Baloise ,,
8 VALLÉE Boris Wanty – Groupe Gobert ,,
9 MEIJERS Jeroen Roompot – Nederlandse Loterij ,,
10 BOASSON HAGEN Edvald Dimension Data ,,

Go to full results

5. etappe (20. mai): Moelv – Lillehammer

Kommentarer

kommentarer