Vi «lader» opp til morgendagens felles start for herrer.

Vi har hatt fått et spesialintervju med Hellas beste og eneste syklist i VM.

Vi har i en tidligere artikkel vært inne på at dette kan være en av VM tøffeste felles start løyper noen sinne, vi har ikke endret på dette standpunkt. Morgendagens fellesstart blir en av de mest spennende på mange år. Kommer Sagan opp på toppen av den siste bakken (28% stigning), så står nok han frem som en av de største favorittene. Men beklager det gjør han ikke, Sagan kommer ikke til toppen med  de første rytterne.  Her vil det nok være en av disse superklatrerne som tilslutt går av med seieren. Vår favoritt er Alejandro Valverde, hans siste mulighet til og ta en VM tittel som han ikke har fra før.

Stylianos Farantakis her i midten, men sin far og trener Michaelis Farantakis til høyre, til venstre Norske Geir Mildestveit, som er deres representant og kontaktperson.

Vår mann fra Hellas- Stylianos Farantakis, er en meget «habil» syklist som i tillegg til å være Gresk mester i år, også kan han vise til flere meget gode og habile resultater, med bla. en 5 plass i sykkel VM 2013, 13 plass på fellesstart i Bergen VM.  Stylianos Farantakis store mål er og representere en proff klubb, i dag sykler han for et Fransk team som heter Soyasun. Stylianos vil nok heller ikke vinne VM tittelen, men han vil være med og «prege» rittet, og satse alt på og komme til mål med en god plassering.

Hans «far og trener» Michaelis Farantakis (som også er landslags trener for Hellas, kan fortelle at han trener 6 dager i uken, og har over 20000 km på sykkelen i året. Han har i år fått stipend fra den Greske stat for å satse mot Tokyo OL 2020. Han stiller til start her i Innsbruck med høye forventninger og som eneste representanten fra Hellas. Følg ekstra godt med denne syklisten under morgendagens ritt, han har bla. en stor «uvane» med og ligge i front og dra feltet. Vi ønsker Farantakis lykke til med årets VM start. På startstreken har han også selskap med de Norske rytterne Odd Christian Eiking, Edvald Boasson Hagen, Vegard Stake Laengen, Sven Erik Bystrøm, Markus Hoelgaard og Carl Fredrik Hagen.

Du finner mer om sykkel VM på følgende link:

https://www.innsbruck-tirol2018.com/

 

 

 

 

,

Kommentarer

kommentarer