Etappe 16, Alexander og Edvald var med helt inn, men–

Dette var en etappe som var flat, varm å det gikk fort.

Både Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen var med helt inn på oppløpet, men det skulle vise seg at det gikk for fort, og det var mange med slitne bein. Kristoff var en av de, «beina var ikke helt med under denne masse spurten». Det var den lille Caleb Evan (kun 165 cm) over bakken som igjen skulle vise seg å være en superspurter her han kommer bakfra og forserer forbi feltet, vinner med en lengde. Edvald lå i kjempeposisjon, men var atter en gang veldig passiv, å kom inn som nr. 12.

Synd at en av mine favoritter til sammenlagt seier Jacob Fuglesang var med i en stygg velt, inn på sykehus og ferdig med årets TDF. Synd for Jacob hadde ambisjoner om å være med helt i toppen, å vi vet hvilken kapasitet han har i fjellene.

Edvald er klar for å revansjere seg, han skal gjøre hva han kan for å komme i brudd under morgendagens etappe, et brudd som skal holde helt inn er mål på morgendagen’s etappe. Men er Edvald i god nok form?

Photo by Tim de Waele/Getty Images

Results: 16.stage FirstCycling.com

En tøff og varm dag ventes i morgen, en etappe Edvald Boasson Hagen ser på som sin siste mulighet til å komme inn blant topp 5.

Kommentarer

kommentarer