Alexander Kristoff med en ny spurtseier i Frankfurt

Alexander vant igjen.

Som i 2014 vant Alexander Kristoff igjen Rund um den Finanzplatz Eschborn-Farnkfurt. grunnet terrortrussel ble rittet avlyst i 2015. Dette er Alexander sitt første ritt etter Paris-Roubaix og var en kjærkommen seier, etter mye “stang ut“ i det siste.

Men sykkelsporten er en lagidrett, det fikk vi til fulle bevist i dag, uten hjelp fra sine lagkamerater hadde han aldri vunnet i dag. “Slaven“ Vjatsjeslav Kuznetsov hjalp meg tilbake to ganger siste gang helt alene kunne Alexander fortelle, uten denne hjelpen ville det det vært problem med seier i dag.

Jeg hadde krampe underveis, og når du da skal opp en bakke med 26% stigning 4 ganger sier det seg selv at dette kan være tøft.

Men jeg er i rute. Dette var Alexander Kristoffs 7. seier i 2016.fl-kristoff-2015-1200x800_c

Kommentarer

kommentarer