Giro med ny hjelm


GIRO introduserer AEROHEAD ™: den raskeste Tempohjelmen noensinne

Ved å forhåndsregistrere seg online på BIKEGEAR.cc girs forbrukerne i Europa muligheten til å skaffe seg Aerohead ™ som første i sitt land.

Utviklet i tunnel, testet på landevei og prøvd til etappeseier i da Rohan Dennis vant tempoetappen i Tour de France 2015. Det er nye Giro Aerohead™ tempohjelm, den raskeste hjelmen Giro noensinne har laget. Giro er født for et behov for fart, med drømmen om å være de raskeste og til slutt en mulighet om å forbedre sykkelturen. Utvikling av sykkelopplevelsen er Giro´e største motivasjon for å være nyskapende.

Giro Aerohead ™ Ultimate MIPS og Giro Aerohead ™ MIPS

Giro Aerohead MIPS ™ er tilgjengelig i to utgaver. Aerohead ™ Ultimate MIPS og Aerohead MIPS ™. I kategori aerodynamiske hjelmer er Giro pionerer. Med den opprinnelige Advantage i 1985. Nå har Giro omdefinert denne med nye Aerohead™. Giro aktiverer hver ressurs tilgjengelig for å lage en hjelm som topper pallen i fart, vekt, stil og komfort. Aerohead™ Ultimate skallet er konstruert med TeXtreme™ karbonfiber, et avansert materiale som er lettere og sterkere enn andre karbon kompositter. Det integrerte øyeskjoldet gir et klart synsfelt med en stor aerodynamisk fordel. Skjermen er laget av Zeiss®-optikk for uslåelig klarhet. En magnetisk feste holder skjoldet sikker, men er likevel lett å fjerne, og den kan lagres i «snudd opp-stilling på hjelmen. Perfekt for raske overgenger fra sykkel til svømming. Aerohead™ MIPS lurer vinden i samme silhuett som den ledende Aerohead™ Ultimate, men legger økt ventilasjon for å holde gjennom et triatlon og holder deg avgjølt på varme konkurransedager.

MIPS

MIPS står for Multi-directional Impact Protection System. MIPS er en revolusjonerende teknologi som lar hjelmen forkyve i forhold til hodet, og legger mer beskyttelse mot rotasjonsbevegelser mot hjernen forårsaket av vinklede slag og støt. Enkelt forklart: i en krasj, kan MIPS hjelmen forflytte seg uavhengig rundt hodet, omdirigere slagenergi. Giro Aerohead™ Ultimate og Giro Aerohead ™ er utstyrt med MIPS. Dette gjør at den ikke bare den raskeste hjelmen noensinne laget, men også en svært trygg hjelm.

Forhåndsregistrer nå på BIKEGEAR.cc

Nå kan alle ryttere som ønsker det beste først og som ønsker å slå konkurrentene, melde seg på BIKEGEAR sin online-kampanje for forhåndsregistrering for den nye Giro Aerohead™ tempohjelm. Forbrukerne kan sjekke ut alle detaljene på BIKEGEAR.cc/aerohead og forhåndsregistrere seg for å få tilgang til Giro Aerohead™ som de første! Forhåndsregistrerte forbrukerne får den nyeste informasjonen om den nye Giro Aerohead ™ og vil automatisk få informasjon fra sin foretrukne forhandler om tilgjengeligheten av Aerohead ™.

Kommentarer

kommentarer