Favorittseier på etappe 11 av TDF.

Vi fikk inn tre blant topp 10 på dagens etappe.

Enda en gang et bevis på at sykkelritt handler mye om team arbeide, taktikk og litt tilfeldigheter. På dagens etappe stakk Sagan og en lagkamerat, fikk med Froome og SKY ca. 10 km før mål. Spurt lagene i feltet var ikke obs nok, og utbryterne fikk fort en luke som holdt helt inn til mål. Utrolig denne Sagan, han er tydeligvis i kjempeform, og Froome økte sin sammenlagtledelse ved og bli nr. 2 etter Sagan. Aleksander Kristoff gjorde så godt han kunne, men har du ikke laget med deg, så hjelper det ikke i dette selskapet dessverre, det fikk vi et tydelig bevis på i dag. Beklageligvis for Aleksander som kom inn på den «sure» fjerde plassen. Edvald kom inn som nr. 9 etter at han hadde «tauet» på Cavendish til det var 5 km igjen, da punkterte dessverre Cavendish og det var da for sent for Edvald å komme opp i tetgruppa. Gledelig med Sondre Holst Enger på 9 plass.

Men det er i morgen det gjelder, da står publikumsfavoritten for tur: Den 184 km lange etappen fra: Montpellier / Mont Ventoux     Mont Vent.

PROFIL 12

Kommentarer

kommentarer