Dramatisk på dagens etappe av TDF.

Man skal aldri være for sikker!

I går lanserte vi Froome som mulig vinner av TDF, vi gjør det samme i dag, selv om det absolutt kan skje mye på siste fjell etappe. Spesielt når værgudene er med og bestemmer. Regn og såpeglatte veier bidro til at dagens etappe ble mer dramatisk en man kunne regne med på forhånd. Selv vanskelige og glatte forhold skal kunne mestres, men kan være vanskelig selv for en «mester». Froome gikk i bakken på nest siste fjellovergang å det så meget dramatisk ut. Konkurrentene fikk da også noen sekunders forsprang men ikke mer en at Froome klarte å kontrollere dette inn til mål. Forslått og med masse skrubbsår klarte han og komme i mål vel 36 sekunder etter vinneren R. Bardet, som denne gang var Fransk, endelig.

I morgen er det en ny «monsteretappe» den siste før drømmeavslutningen i Paris. Like tøffe og harde fjelloverganger som dagens, møter rytterne i morgen. 146,5 km fra: Megève / Morzine-Avoriaz  Skal det være mulig å gjøre noe med Froome og SKY så må det skje i morgen. Å som vi har sett i dag, mye kan skje. Spennende kan det bli. PROFIL 20

Kommentarer

kommentarer