Arctic Race er Folkefest i nord.

«Mann av huset» for å oppleve et av Norges største idrettsarrangement.

Nå skal det jo sies at det skal jo ikke så mye til for å trekke folk ut til populære arrangement. Oppe i nord er man ikke akkurat bortskjemt med store begivenheter, derfor er et arrangement som flytter seg fra sted til sted og bidrar til at de lokale innbyggerne stiller opp langs løypa, en suksess. Dette er også nøkkelen til suksess å kan fint sammenlignes med Tour de France. Det er bare en vesentlig stor forskjell fra TDF, her stiller lokale krefter opp til ulike arrangementer, og skaper en fest stemning du skal lete lenge etter.

Det har vel aldri vært så mange mennesker på plass som i år, det snakkes om at det er ca. 25.000 tilreisende til årets arrangement, og folk lar seg ikke skremme fra og kle seg ut og by på seg selv, noe «nordlendingene» er kjent for. Vi legger ved noen bilder som viser litt av stemningen i nord.

Arctic-1   Arctic-5

Arctic-4  Arctic-3

Å Thor Hushovd er selvfølgelig på plass.  Følg nå rittet LIVE på TV-2 og TV-1000 Norge.

Kommentarer

kommentarer