Den avgjørendeetappen i Arctic Race.

Kristoff med over et minutt å ta igjen på siste etappe.

Som ventet ble dette etappen for de med klatreegenskaper og sterke bein. Det er jo ikke tvil om at vi har tallenter her til lands som kan hevde seg i sammendraget på et etapperitt. Merk deg navnet Odd Christian Eiking. Dette er en rytter med unike egenskaper, og som faktisk ble nr. 5 på dagens tøffe etappe. Kun 24 sekunder etter vinneren Italienske Gianni Moscon (Sky). Vår vanligvis beste klatrer Lars Petter Nordhaug, kom et stykke ned på listen etter og ha syklet aktivt og med flere rykk opp Korgfjellet, å var helt klart en medvirkende årsak til at Moscon til slutt vant med 11 sekunder til nr. 2.

Arctic Race of Norway 2016 – 13/08/2016 – Troisième étape : Nesna/Korgfjellet (160 km) – Norvège - Ambiance peloton

Den av nordmennene som virkelig kan være med å kjempe om sammenlagtseieren under årets Arctic Race er kometen Odd Christian Eiking, som kun ligger kun 34 sekunder etter lederen Moscon. Alexander Kristoff ligger over 1 minutt bak lederen, og løpet for han er nok kjørt.

Morgendagens etappe går fra: Polarsirkelen midt opp på Saltfjellet og til Bodø en etappe på 193 km. En avgjørende etappe som faktisk er tøff nok.

Polarsirkelen / Bodø

PROFIL 4

Kommentarer

kommentarer