Kaotiske OL sendinger fra TV2.

Hvorfor skal TV2 prøve å få med seg «alt» fra OL.

Selv om vi er sykkelentusiaster og det er «vår» sport, så er de aller fleste av oss veldig sport interesserte, vi følger med på det meste av det som har med konkurranse og gjøre. Det er her det da totalt «skjærer» for meg. Prøver og få med de grenene som interesserer meg, men hva skjer, når jeg ser på TV2′ sendeskjema, så står det fotball, banesykling, med mer, men på skjermen vises noe helt annet. Så står det til venstre på skjermen «dette skjer nå» ok men hvor får jeg sett dette, ingen av TV2’s kanaler sender det, er du heldig kommer det i reprise. Men når??? her må du ha flaks for å få med deg det. I tillegg så brytes sendingene med ca. 50% reklame innsalg, og eller du blir henvist til sportskanalen eller Sumo, men her er det helt andre ting som sendes.

Beklager TV2, de sendingene som går LIVE gjør dere bra, men alt annet er kaos. Dette er ikke bra. Men skjønner at dere gjør så godt dere kan. En annen sak er at dere også sender direkte Arctic Race (som er helt fantastisk) men fortell meg, er det ikke mulig og endre til OL når noe viktig skjer, Arctic Race sendes jo også parallelt på kanalen Zebra og TV1000 Norge.

Men vi er bare halv veis i OL så det er mulig og «rette seg inn», klarer de og koordinere sendingene med sendeskjema så er det et kjempe pluss.

Kommentarer

kommentarer