Vegard Stake Laengen på 6 plass i dagens Vuelta a Espana.

I dag hadde vi tro på en pall plass for Vegard.

På dagens etappe av Vueltaen så dannet seg fort en 12 manns gruppe som gikk i brudd, her satt «vår» mann Vegard Stake Laengen. De fikk etter hvert en ledelse på hele 20 minutter på hovedfeltet. Da alle favoritter satt i hovedfeltet lot de rett og slett bare utbryter gruppen sykle sitt eget løp. Denne 12 manns gruppen ble etter hvert til 6, Vegard var med, og ca. 2 mil før mål stakk Italienske Valerio Conti, de andre klarte ikke og følge, og Conti vant da dagens etappe. Vegard gjorde en flott innsats å kom inn på en fin 6 plass.

Bedre gikk det heldigvis i Tour de Fjords her det i pøsende regnvær ble en dramatisk avslutning her Alexander Kristoff og to andre stakk fra hovedfeltet i jakten på utbrytergruppen som da hadde en ledelse på ca. 1.5 minutt, det var da ca. 15 km igjen av etappen. Aleksander viste VM form, og 1 km før mål hadde de innhentet utbryterne og ingen kunne true Kristoff i spurten.

To flotte prestasjoner under dagens internasjonale sykkelritt. Håper at formen holder frem til VM i midten av oktober.

Kommentarer

kommentarer