Tour des Fjords 2016.

Sammenlagtseier til Alexander Kristoff.

Etter 4 dager med pøsende regn og vanskelige forhold tittet endelig solen frem. Og det ble en parademarsj for Kristoff som med dagens etappe har vunnet 3 av de 5 etappene. Det var nok garantert dagens etappe som «smakte» best, da han i en gruppe på 14 ryttere stakk fra hovedfeltet som beholdt ledelsen helt til mål. I spurten var det ingen som kunne true Kristoff som var helt overlegen.

Han viser fremragende takter før årets store mål som er VM i Qatar 16 oktober. Hans stefar og trener Stein Ørn er helt klar på at Alexander har mer å gå på, han er ikke i topp form enda. Vi gleder oss allerede til årets VM, her Norge stiller med hele 9 ryttere, fantastisk. Dvs. at med 8 hjelpe ryttere så ligger mye til rette for at Alexander Kristoff kan ta steget helt til topps på pallen. Men Edvald vil sikkert ha et ord med i laget, Edvald har vunnet to ganger før i Qatar, men tror nok at han også i år må sykle «for» Kristoff.

Kristoff Tour

Kristoffer Halvorsen og team Joker var de som presset Katusha helt frem til målstreken, men det holdt ikke mot proffene. Unge fremad stormede Kristoffer Halvorsen ble nr. 3 på dagens etappe.

Foto: Carina Johansen, NTB scanpix

 

Kommentarer

kommentarer