Team FixIT.no inngår samarbeid med Birk Sport AS ut 2020

PRESSEMELDING

Team FixIT.no og Birk Sport AS skrev tirsdag 06.sep 2016 under en samarbeidsavtale. Birk Sport AS blir leverandør på sykkel (Fuji Bikes) og hjul (Irwin Cycling) for kommende sesong. Avtalen strekker seg frem til 31.12.2020. Birk Sport AS er stolte av å inngå avtale med et av Norges fremste sykkellag. Et sykkellag i vekst og et lag som har ambisjoner for årene fremover.

Team FixIT.no har siden oppstarten i 2013 hatt base i Bergen, men vil fra 2017 utvide med sterk tilhørighet også til region øst med Adrian Gjølberg fra Horten som sportsdirektør. I tillegg flyttes alt lager og logistikk til Sandefjord. «Vi er særdeles fornøyd med å den avtalen som nå er inngått med Birk Sport for de neste 4 årene. Vi gleder oss stort til et vært og godt samarbeid de kommende sesonger» sier Jan Roger Jensen, Team Manager hos Team FixIT.no

Team FixIT.no vil sykle på Fuji Transonic, med hjulsett fra Irwin Cycles.

Rud, 07.september 2016

handshake

 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer