Terrengsykling Nordisk!

Medaljedryss i terrengsykling Nordisk!

To gull til terrengsyklistene våre i nordisk mesterskap. Petter Fagerhaug vant menn elite, Martin Siggerud vant junior herrer. Videre fulgte Tobias Johannessen opp med sølv i junior herrer, Thea Siggerud sølv i dame junior sølv til Tuva Siggerud i jenter 15/16 år og sølv til Jørgen Anmarkrud i gutter 15/16 år.

Videre hadde vi mange ryttere topp ti!! Se link for resultater:
https://www.sportstiming.dk/event/4238/results?round=12024

terreng-nordisk

I herre klassen ble Petter Fagerhaug 4, men best av de nordiske rytterne. V ant gjorde Manuel Fumic fra Tyskland. Han er en av de sterkeste menn elite syklistene i verden, med 7.plass i siste verdencup i Andorra. To ble Jens Schumans fra Belgia og tre ble Didier Bats også Belgia. Disse ble henholdsvis 30 og 31 i siste verdenscup.

I dame elite endte Ingrid Sofie Bøe Jaobsen på på den kjipe 4.plassen. Kilde NCF.

Kommentarer

kommentarer