Den Internasjonale Barnekreftdagen – 15. februar – Team Rynkeby

Den internasjonale barnekreftdagen er en global samarbeidskampanje for å øke bevisstheten rundt barnekreft, og vise støtte overfor barn, unge og overlevere med kreft og de kreftrammedes familier. Dagen markeres ved å sette fokus på barnekreft og for å gi folk en dypere forståelse for de utfordringene de rammede barna, deres familier og lokalsamfunnet står overfor.

Barnekreftforeningen Oslo og Akershus og Team Rynkeby ønsker å markere dagen ved å takke sponsorer og andre støttespillere for hjelpen. Vi ønsker også å fortelle andre om hva vi gjør, og hvorfor vi gjør det. Arrangementet er åpent, og alle er velkommen!

Vi håper spesielt at sykkelinteresserte vil møte opp og finne ut hvorfor akkurat DE bør engasjere seg i denne saken. Team Rynkeby er et lag både for de som er godt trente og de som ønsker å bli det. Samt for de som ønsker å jobbe for en god sak, og være en del av et lag som jobber mot et felles mål. Vi skal til Paris sammen! Team Rynkeby er et nordisk veldedighetssykkellag som hvert år sykler til Paris for å samle inn penger til kreftsyke barn og deres familier.

Team Rynkeby består av 1700 syklister og 450 hjelpere fordelt på 44 lokale lag fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøyene og Island. Deltakerne velges ut blant tusenvis av søkere som har fylt ut søknadsskjemaet på Team Rynkebys nettsted.

 • 17.00: Enkel servering.
 • 17.10: Velkommen.
 • 17.20: Hva er Barnekreftforeningen?
  • Anna Starberg og Gry Ellingsgard
 • 17.30: Vi overlevde!
  • Victoria Starberg og Christian Ellingsgard
 • 18.00: Pause
 • 18.10: Hva er Team Rynkeby?
  • Kristin Henriksen
 • 18.20: Sykkel, trening og helse.
  • Mads Kaggestad
 • 19.20: Pause
 • 19.30: Treningsopplegget og turen til Paris.
  • Erik Schøyen og Kristin Henriksen
 • 20.00: Slutt.

Arrangementet er gratis.

Dette foregår på Ullevål Sykehus. En detaljert veibeskrivelse til lokalet sendes alle som melder seg på. Meld deg på her.

Påmeldingsfrist: Mandag 13. februar.

 

Kommentarer

kommentarer