Alexander Kristoff klarte en tredje plass.

Det ble bare nesten for Alexander Kristoff på første etappe av Paris-Nice.

Det ble bare med nesten for Alexander Kristoff på første etappe av Paris-Nice. Laget til Alexander Katusha-Alpecin lå vekselvis i front gjennom hele første etappe, men i siste bakke før mål, var ingen av lag rytterne på plass, heller ikke Kristoff. Da ble det fritt frem for de to Franske sykkelrytterne A. Demare og J. Alaphilippe. De gikk i front på den siste km før mål og ingen klarte og følge. Kristoff lå i hovedfeltet og spurtet seg til en meget flott tredje plass.

Resultater etter første etappe:

1. DEMARE A. FDJ 03h 22′ 33»
2. ALAPHILIPPE J. QST 00′ 04»
3. KRISTOFF A. KAT 00′ 15»
4. GILBERT P. QST 00′ 16»
5. GALLOPIN T. LTS 00′ 17»
6. HARDY R. FVC 00′ 18»
7. MARTIN D. QST

Sykkelrittet Paris-Nice fortsetter i morgen med etappen fra: http://www.letour.fr/paris-nice/2017/us/stage-2.html.

For øvrig var også Edvald Boasson Hagen i funksjon, han deltar i rittet sykkelrittet Strade Bianche. Edvald og Truls Korsæth var lenge med i front av rittet, men måtte til slutt slippe da Michal Kwiatkowski (Sky) vant sykkelrittet Strade Bianche.

 

Kommentarer

kommentarer