Philippe Gilbert’s dag i den 101 Flandern

Heroisk innsats av 34 år gamle Philippe Gilbert, kjørte solo i ca. 55 km.

«Ulvene» jaget bak, tror ikke det går for Gilbert når det nå gjenstår 4.5 km til mål. Kristoff ligger i gruppe tre ca. 1 min. bak, Edvald Boasson Hagen er kjørt av. 3.3 km igjen, Gilbert er sliten han har brukt enormt med krefter, tror faktisk han klarer det, gruppe 1 med 3 ryttere ligger 30 sek. bak. 30 sek. skal man kunne kjøre inn på ca. 3 km. Ser ut for at Alexander Kristoff skal komme inn blant de 10 beste. En god prestasjon i hans 5 Flandern. Kristoff har jo aldri vært dårligere en nr. 15 i denne fantastiske klassikeren.

Philip Gilbert går inn til en fantastisk seier etter å ha kjørt alene i ca. 55 km, det er bare å ta av seg hatten. Alexander Kristoff vinner gruppe 3 og blir nr. 5, meget flott innsats av Aleksander Kristoff. Han er tydeligvis på vei til og finne «stor» formen. Nr. 5 i sitt femte Flandern, det er meget bra. Ligger nå meget godt an til neste helgs Paris-Roubax.

Så kan man bare spekuler i hva som hadde skjedd om ikke Peter Sagan (som kjørte inn i vantet, når det gjensto 34 km) og var på tur for å hente inn Gilbert. Er usikker på om Sagan hadde klart det, så ut for å være sliten når uhellet skjedde.

De 10 beste i årets Flandern:

Kommentarer

kommentarer