Edvald med to seiere på 2 uker

Til topps under Tour des Fjords, med en spektakulær avslutning. 

Ja, veldig flott å se, Edvald Boasson Hagen er virkelig på vei mot storformen, bekrefter hans trener, Moen. Det har vært opp og nedturer så langt i år, men nå ser ting ut til å stabilisere seg på et høyt nivå, ting ser veldig bra ut. Nå er det viktig å beholde formen og helst bedre den enda litt mer, da med tanke på Tour de France og ikke minst VM på hjemmebane. men det er langt dit.

Dagens etappe ble veldig «tett» som forventet var. Men laget til Edvald syklet meget bra og taktisk, å det var en sterk medvirkende årsak til at det gikk bra til slutt. Tre av de fem sekundene ble hentet i løpet av etappen, resten + 9 sekunder tok Edvald på en langspurt som ingen klart å henge med på.

Ellers ble det en stor Norsk dag sammenlagt med August Jensen (team Coop) på en fjerde plass, Andreas Vangstad (Sparebanken Sør, på niende plass  ) og  Carl Fredrik Hagen (Team Joker) på en 10 plass.

28/05/2017 – Tour des Fjords (2.1) Stage 5 – Hinna Park › Stavanger (163k)

Kommentarer

kommentarer