Thor Hushovd tester årets Arctic Race etapper

Mye av snøen som dere ser ligger i fjellene er nok borte når starten går 10 august på Andørja og ender opp i Narvik.

Men på etappe 3 (Dronningetappen) vil du nok møte snøen igjen som da ligger på toppene av Lyngsalpene, for denne etappen kommer til å bli noe av det flotteste du har opplevd på et sykkelritt. Langs fjorder og fjell så langt øyet kan se, før den avsluttes i en tøff motbakke i Finnvikdalen på Kvaløya. Som Thor Hushovd sier etter sin test tur «det er så vakkert at syklistene må konsentrere seg om å holde seg på veien».

Fra Bardufoss flystripe som vil være i fokus på etappe 2. med bla. et stort flyshow.

Se tidligere sak rundt årets arrangement: http://wp.me/p786iI-1wv

Men dette er også et sykkelritt, ikke bare en natur opplevelse, det skal sykles totalt 680 km i varierende og tøft terreng. Og avslutningen i Tromsø kommer til og bli enda tøffere en den var i 2014. Så det ligger an til en fantastisk sykkelopplevelse oppe i nord.

Vi legger også ved en «skrytevideo» fra testturen: http://dai.ly/x5r8wqh

Etappene for Arctic Race of Norway 2017: Torsdag 10. august — Etappe 1: Engenes (Andørja) – Narvik (156.5 km). Fredag 11. august — Etappe 2: Sjøvegan – Bardufoss (177.5 km). Lørdag, 12. august — Etappe 3: Lyngseidet – Finnvikdalen (Kvaløya) (185.5 km). Søndag, 13. august — Etappe 4: Tromsø – Tromsø (160.5 km)

Kommentarer

kommentarer