Bare nesten for Edvald

Da er han i gang igjen «monstret» fra Slovakia, Peter Sagan vant selv med pedalglipp.

Det ble bare nesten for vårt håp Edvald Boasson Hagen. Jeg hadde en fantastisk fin posisjon, lagkameratene gjorde en fantastisk jobb og la opp til et flott opptrekk, men 200 m før mål var det beina som sviktet. Det å føle at beina ikke er med, ikke mer kraft igjen, det er en forferdelig følelse, de fleste syklister vet hva jeg mener. Slik var det i dag, dessverre. Men det kommer flere dager og flere etapper, så mye kan skje fremover. For Alexander Kristoff var det enda verre kom til slutt inn på 82 plass, jeg hang godt med helt til den siste bratte bakken, da var det slutt, jeg får satse på morgendagen sier Kristoff. Med Vegard Stake Laengen ble det en tung dag på jobben kom til slutt inn på en 124 plass.

Som vi nevnte på Facebook i dag tidlig så er det ikke bare «å hente en etappeseier» det er utrolig mange gode syklister der ute, mye skal klaffe. En av de er Peter Sagan, som med god hjelp kom i meget fin posisjon inn mot mål, da var det ingen som kunne hamle opp med denne råsterke rytteren fra Bora Hansgrohe, som i den slakke stigningen mot mål, var totalt overlegen selv om han «glapp» pedalen rett før mål og da spurtslo Michael Matthews og Dan Martin. Tror aldri verden har sett en så råsterk og solid sykkelrytter som Peter Sagan. Han er, når han har bestemt seg for å vinne, nesten uslåelig. Han er den komplette syklist som kan vinne hva det måtte være. Stiller han på startstreken i VM Bergen så skal man ikke se bort fra at han tar sitt tredje VM gull på rad. Han ble verdensmester både i Richmond 2015 og i Doha Qatar 2016.

Tour de France 2017 – 03/07/2017 – Etape 3 – Verviers / Longwy (215,5 km) – France – Peter SAGAN (BORA – HANSGROHE) – Vainqueur du jour

Edvald ligger nå på en fantastisk fin 5 plass sammenlagt, kun 16 sekunder bar lederen, han plassering i dag 27 plass fikk derfor ingen betydning tidsmessig.

http://www.letour.fr/le-tour/2017/us/stage-3/classifications.html

Morgendagens etappe ligger godt til rette for spurterne, og vår man Alexander Kristoff i form burde da være en av favorittene.

Kommentarer

kommentarer