Morgendagens etappe som skapt for Edvald

Dagens etappe ble en fantastisk sportslig og en natur opplevelse. Saken er oppdatert.

Tour de France 2017 – 20/07/2017 – Etape 18 – Briançon / Izoard (179,5 km) – France – Caravane Mc Cain

Sjelden har vi opplevd et sykkelritt i slike fantastiske omgivelser, tror faktisk det kun er Arctic Race som kan vise tilsvarende. I tillegg fikk vi oppleve en Chris Froome med en fantastisk avslutning de siste km opp denne tøffe fjelletappen Izoard med stignings prosent på gjennomsnitt 10%. Ikke mindre en fantastisk. Mange setter spørsmålstegn ved team SKY’s dominerende posisjon under årets TDF,  bla. Mads Kaggestad som skal være TV2 ekspert kommentator. Her trekker Mads i en artikkel presentert på TV2 nett, paralleller til Lance Armstrong og hans team da de var dominerende under TDF. Vi synes dette er en uheldig vinkling her bla. doping er gjennomgangstema og at SKY’s ledelse er unnvikende i dialog med media. Det kan være flere årsaker til dette, bla. usaklige kommentarer og beskyldninger rettet mot laget SKY og enkeltutøvere fra både publikum og media. Så langt velger vi å tro at SKY spiller med åpne kort og er det laget som alltid har hatt nulltoleranse mot bla. doping og prestasjonsfremmende medikamenter.

Tour de France 2017 – 20/07/2017 – Etape 18 – Briançon / Izoard (179,5 km) – France – Wrren BARGUIL (TEAM SUNWEB) – Vainqueur du jour

Warren Barguil vant sin andre etappeseier i årets Tour de France på imponerende vis, hadde en ledelse på neste 7 min. og var ikke mer en 20 sek. foran konkurrentene i mål. Froome ble nr. 4 på etappen og er som vi nevnte i går den komplette sykkel rytter. Mye skal til for at ikke Chris Froome blir årets Tour de France vinner, spesielt når vi vet at han er en av de sterkeste temposyklistene i feltet. Våre gutter kom inn godt foran tidsfristen, og er klar for en 223 km lang etappe i morgen. Her tror vi Edvald kan være med helt til slutt.

Kommentarer

kommentarer