Alexander Kristoff ferdig i Katusha

Er nå klar for UAE Team Emirates.

Tour de France 2017 – 12/07/2017 – Etape 11 – Eymet / Pau (203,5 km) – France – Alexander KRISTOFF (TEAM KATUSHA ALPECIN)

Dette melder UAE Team Emirates på sin hjemmeside. UAE er også laget til Vegard Stake Laengen. Tror faktisk at dette kan være et riktig lag for Kristoff å gå til. Alexander Kristoff er jo fortsatt en av verdens beste spurtere, har fortsatt ambisjoner om å vinne ritt. Han vil nok være en selvskreven kaptein på laget, er en sterk personlighet med mye god rutine, noe som vil bidra til at han vil få en sentral rolle i teamet. I tillegg er det ingen bakdel at det er to nordmenn på samme lag. Ikke tvil om at Kristoff får en meget god og samvittighetsfull hjelpe rytter i Laengen på de viktige spurt etappene, Vegard har imponert på mange av etappene under årets Tour de France, og formen hans peker fortsatt oppover. Men Kristoff vil mangle opptrekkere til de riktige etappene, ser ikke bort fra at han får med seg Michael Mørkøv og Sven Erik Bystrøm fra Katusha. Helt klart er det at UAE vil bruke mye penger på å hente nye ryttere til laget, de har bestemt seg for å satse og da «står ikke» på pengene.

Kristoff fikk en etterlengtet seier i det 183 km lange Ride London Classic sist søndag.  Rittet har topp World Tour-status så dette var en viktig seier for Kristoff, noe han klart ga uttrykk for etter målgang.

(Foto:Adrian Dennis, AFP)

Danske Magnus Cort Nielsen (Orica) ble nummer 2, mens mannen med grønn trøye i Tour de France, Michael Matthews, ble nummer 3.

Kommentarer

kommentarer