Alexander Kristoff til topps på andre etappe av Arctic Race

Nå tror jeg faktisk Kristoff klarer å vinne sammenlagt.

Arctic Race of Norway 2017 – 11/08/2017 – Etape 2 – Sjøvegan / Bardufoss Airport (184.5km) –

Dagens etappe var forholdsvis enkel og ble et spurt oppgjør på Bardufoss flystripe. Her hadde Kristoff ingen problem og vinne foran Dylan Teuns som leder med kun 3 sekunder til Alexander Kristoff, som ligger på en tredje plass sammenlagt. Gårdagen vinner Dylan Teuns gleder seg til bakke avslutningen på morgendagens etappe. Skal Alexander Kristoff ha noen forhåpninger om å vinne sammenlagt må han være med feltet til slutt på morgendagens etappe, som starter på Lyngseidet og avsluttes på Kvaløya.

http://bladetsykkel.no/2017/08/07/klart-for-et-nytt-arctic-race-eventyr-i-nord/

 

Kommentarer

kommentarer