Sesongavslutning på Mallorca fra 14 til 21 oktober.

Den fineste tiden på året, opplev Mallorca 14 – 21. oktober!

Team Lexberg sesongavslutning innbyr til rolige og flotte sykkelturer i avslappende omgivelser. (Bestill nå, fly t/r ca. 2.000,- med Norwegian)

Turen passer for alle som kan sykle 5-10 rolige mil, og det blir stopp underveis med lunsj og skryt om alt fra watt til høydemeter! Dyktige guider tar deg med på fine småveier gjennom hyggelige landsbyer, hvor man stopper for en innlagt lunsj. Dette er en perfekt anledning for alle som ønsker en flott avslutning på en hektisk sykkelsesong, eller for de som rett og slett vil ha en avslappende uke på sykkelen i flotte omgivelser. Du bor på Sunprime Palma Beach hotell, som ligger helt i front på strandpromenaden, ca. 8 km fra Palma by.

En av de spesielle serverings stedene under veis.

Siste info er at det kun er 2 rom igjen på hotellet, ta omgående kontakt for et godt tilbud. (Noen flere ledige rom ledige fra 17 okt.) Til orientering har Norwegian tilbud på turer til Mallorca akkurat nå.

Kontakt rune@lexberg.no for mer informasjon, eller gå inn på www.lexberg.no

Kommentarer

kommentarer