Alexander Kristoff starter sesongen i Dubai

Årets andre store etapperitt arrangeres i Dubai fra 6 til 10 februar.

På startstreken finner vi blant annet Alexander Kristoff og Svein Erik Bystrøm fra Norge. I tillegg finner vi Mark Cavendish fra Team Dimension Data, Edvald Boasson Hagen fra samme lag er ikke påmeldt. Totalt 16 lag stiller i år på startstreken 6 februar, 7 ryttere på hvert lag.

   

Det blir et tøft ritt sier Alexander Kristoff, som i år sykler for UAE Team Emirates og er da på hjemmebane. Jeg er jo forholdsvis ny i teamet, og det blir derfor spennende og sykle sammen med nye lag kammerater. Vi har prøvd å få til et så godt lag som mulig, men har vært litt vanskelig da vi også har hatt et lag med i Australia. Han er derfor glad for å ha med seg en annen Nordmann på laget nemlig Svein Erik Bystrøm. Ting blir litt lettere når vi er to sammen. Det blir mange etapper for spesial sprinterne, og her er det mange om beinet, jeg skal i alle fall gjøre hva jeg kan for å kjempe om seieren på hver etappe.

Her fra presentasjonen tidligere i dag: Marcel Kittel, Elia Viviani, Mark Cavendish, John Degenkolb, Alexander Kristoff and Nacer Bouhanni press conference quotes

www.dubaitour.com

https://gallery.mailchimp.com/823d3a40b51c82f60f316baa5/files/9c836088-bd67-499f-ad2e-7c6d11c6ecb4/Partenti_DT18.pdf

Kommentarer

kommentarer