Alexander Kristoff startet Abu Dhabi tour, med seier

Alexander Kristoff med seier på «hjemmebane» hans andre seier for året.

Kristoff vant også siste etappe av Tour of Oman i forrige uke, dette er han andre seier for året. Det er tydelig at han er kommet godt i gang på sitt nye lag. Også tidligere år har Kristoff sine første seiere fra dette rittet. Laget fungerer nå meget godt og det skal bli spennende og følge Alexander Kristoff fremover. En av favorittene på dagens flate etappe var Mark Cavendish, beklageligvis krasjet Cavendish i starten av etappen og måtte på grunn av skader bryte rittet. Du finner resultater og annen info på følgende adr.:

Abu Dhabi Tour website

STAGE RESULT

1 – Alexander Kristoff (UAE Team Emirates) 189km in 4h48’24”, average speed 39.320km/h

2 – Andrea Guardini (Bardiani CSF) s.t.

3 – Caleb Ewan (Mitchelton – Scott) s.t.

GENERAL CLASSIFICATION

1 – Alexander Kristoff (UAE Team Emirates)

2 – Andrea Guardini (Bardiani CSF) at 4″

3 – Caleb Ewan (Mitchelton – Scott) at 6″

Kommentarer

kommentarer