Oslo’s flotteste sykkelverksted og shop

Et nytt og annerledes mekkested i by’n, få fikset sykkelen på noen få minutter, i flotte og avslappende omgivelser

Vi har avlagt denne nykommeren et besøk. Et spennende og annerledes konsept, som bidrar til en enda mer positiv sykkelopplevelse. Har du problem med kranklagret eller giret, Tommek fikser dette i løpet av noen få minutter.

Supermekaniker Tommek klar for sykkelen din.

Vil faktisk påstå at Tommek er en av Norges raskeste og flinkeste sykkelmekanikere. Han har spesialutdannelse som sykkeltekniker, vært mekaniker for sykkel landslaget, i tillegg til bred erfaring fra flere av de største sykkelverksteder i Oslo.  Han har lenge hatt en drøm om og starte opp et eget sykkelverksted i by’n. I samarbeid med Rune Lexberg ble Tommeks Velo en realitet.

Moderne verksted, her med lærling Martin Lexberg

Ikke et hvilket som helst sykkelverksted, nei dette skal være et sted her du skal kunne få den helt spesielle opplevelsen, i stilige og lyse lokaler, mens du venter på og få sykkelen fikset. Mens Tommek og «gutta» fikser sykkelen slapper du av i en behagelig sofa med en kopp kaffe og sykkelunderholdning på tv’en. Eller om du vil løse opp muskler og ledd etter en lang sykkeltur eller treningsperiode, da er det bare og bestilt en time for Osteopati, Idrettsmassasje eller Akupunktur. Et tilbud som du ikke finner i et tilsvarende sykkelverksted.

I det hele tatt i «Tommeks Velo» får du en spesiell og annerledes «verksted» opplevelse, med fokus på en hyggelig og avslappende atmosfære. Lokalene ligger meget sentralt på Drammensveien 116, på andre siden av veien ved nedkjøringen fra Frognerparken inn i Drammensveien. I tillegg til rask og god sykkelrep. kan du også få kjøpt aktuelt sykkel tilbehør, samt gode tilbud på ny sykkel.

Delikate lokaler med flotte produkter

Har du problem med sykkelen ta kontakt for en avtale eller service, for småreparasjoner fikser de sykkelen mens du venter. For mer info gå inn på www.tommeksvelo.no eller: https://www.facebook.com/tommeksvelohttps://www.instagram.com/tommeksvelo/ . Dette er absolutt et «mekkested» vi kan anbefale.

Kommentarer

kommentarer