Paris – Roubaix 8. april 2018

Klart for den 116 utgave av dette fantastiske rittet med hele verdenseliten på plass.

I den 116. utgaven av Paris-Roubaix vil vi ha med hele 6 Norske ryttere. Fra før var det klart at Alexander Kristoff, Sven Erik Bystrøm (begge UAE – Team Emirates), Edvald Boasson Hagen (Dimension Data), Amund Grøndahl Jansen (Lotto-Jumbo) og Truls Korsæth (Astana), som alle syklet Flandern rundt på søndag, skulle stille. Men nå får de altså, overraskende nok, selskap av Fortuneo-Samsic-rytteren Sindre Lunke. Dette er Sindre sin første start på et av de tradisjonelle brosteinrittene, han er en ren klatrespesialist, å det skal bli spennende og følge han på de mange tøffe stigningene i dette sykkelrittet «helvete i nord».

Kan Peter Sagan revansjere seg fra Flandern rundt sist søndag?  Kan Greg van Avermat vinne også i år som i fjor, eller kan det bli Valverde som har hele 9 seiere så langt i år. Det er mange og gode alternative vinnere?  Dette er rittet som  Thor Hushovd drømte om å vinne i mange år, men aldri klarte. Kan Edvald endelig bli med i ett brudd, han begynner å komme i form?

Sjekk ut mer info her:  https://www.paris-roubaix.fr/en/

 

 

Kommentarer

kommentarer