Edvald Boasson Hagen til start i tidenes største startfelt

Det er ingen tvil om at årets startfelt er det sterkeste i Tour des Fjords’ historie.

Kan Edvald vinne også i år. Ikke tvil om at han denne gang får betydelig mer konkurranse en tidligere år. Startfeltet i årets Tour des Fjords er ikke mindre en imponerende, må vel være et av de beste og største startfelt som har gjestet Norge foruten VM i Bergen.

Team Sunweb som vant lag konkurransen under VM i Bergen, stiller med et meget sterkt lag. Totalt 21. lag stiller til start, 3 av disse lagene kommer fra Norge. Det er ikke tvil om at det blir noen flotte og spennende sykkeldager med start på Lindesnes.

Tour des Fjords triller i gang 22. mai i Lindesnes. Etter målganger i Grimstad og i Kristiansand, avsluttes rittet i Egersund 24. mai. Totalt er det ni World Tour-lag som stiller til start i Lindesnes, åtte prokontinentallag og fire kontinentallag, deriblant de tre nevnte norske lagene.

Foreløpig Startliste: http://www.tourdesfjords.no/nyheter/407/forelopig-startliste-tidenes-beste-startfelt

For mer info: http://www.tourdesfjords.no/

Kommentarer

kommentarer