Tour des Fjords første etappe, med 3 Nederlendere på topp

Ingen matchet Jakobsen

Quick-Step Floors-spurteren var nådeløs da han bestemte seg på de siste 200 meterne.

Fabio Jakobsen (Quick-Step Floors) triumferte på den første etappen i Tour des Fjords. Den unge nederlenderen avgjorde massespurten med en rå akselerasjon innenfor de siste 200 meterne. Den maktet ingen å svare på. Ifølge Thor Hushovd er Fabio Jakobsen et supertalent på sykkelen. Spesielt er han en utrolig rask spurter, en sykelist vi skal få høre mye om i årene som kommer.

Moreno Hofland (Lotto Soudal) ble andremann, mens Timo Roosen (LottoNL-Jumbo) ble nummer tre. Amund Grøndahl Jansen (Team LottoNL-Jumbo) ble beste nordmann på fjerdeplass. Edvald Boasson Hagen (Dimension Data) ble nummer fem. – Det var en veldig lang spurt og jeg var litt for langt bak inn. Laget gjorde en bra jobb med å holde meg fremme, men det var ikke helt etter planen, sier Boasson Hagen til TV 2.

UHELDIG: En skuffet Kristoffer Halvorsen kom seg i mål for egen maskin etter velten på oppløpet. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Resultater:

https://www.dropbox.com/s/wa8igp0qm8zt68j/Stage%201%20Results%20Lindesnes_Grimstad.pdf?dl=0

Gå inn på http://tourdesfjords.no/ for mer info.

Kommentarer

kommentarer