SKY’s nye supergutt vant igjen

Siste fjelletappe i alpene ble atter en gang styrt av SKY og Geraint Thomas vant i dag igjen.

Ser ut for at «kortene» er endret i team SKY, fra lagkaptein Froome til Thomas. Men det er mange etapper igjen. Det som taler for Thomas er at han i tillegg til å være spesiell i fjellene også er en god spurter, det taler for at han nok vil seile opp som en av favorittene til å stå øverst på podiet når årets TDF ruller inn i Paris. Dagens etappe ble atter en gang spennende med en spurtduell mellom Tom Dumoulin, Romain Bardet og Geraint Thomas. Geraint Thomas krysset målstreken først, for andre dag på rad.

– Jeg er målløs, jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle vinne i dag, sa Thomas etter målgang og fortsatte, – Det er helt utrolig, kan vi ikke bare kjøre inn til Paris nå? Men poengterer at Froome er kaptein og jeg kjører for han.

Morgendagens flate etappe på 169.5 km passer meget godt for våre ryttere. Det blir litt spesielt da flere av super spurterne har gitt seg, bla. Mark Cavendish og Marcel Kittel samt Dylan Groenewegen, så da kan hjelperytter Amund Grøndahl Jansen kanskje få en friere rolle. Vi har da tre og heie frem på morgendagens etappe. Sjansene for en Norsk etappe seier i årets Tour har definitivt øket betraktelig, selv om Sagan fortsatt er med, så er muligheten gode.
Morgendagens etappe:

Kommentarer

kommentarer