Siste mulighet for Alex og Edvald under årets TDF

Klarer Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen å hindre at Peter Sagan tar sin 4 etappeseier i årets Tour de France?

For jeg tror faktisk at det på denne «Champagne» etappen vil stå mellom Kristoff og Sagan med Boasson-Hagen som en sterk utfordrer. Dette er absolutt siste mulighet til å klare en etappeseier, noe jeg tror begge våre gutter er veldig fokusert på. Nå har de en ekstra stor mulighet da Sagan er redusert etter uhellet på den 17 etappen.

Nevnte Kristoff har ved flere anledninger vært nære på å ta en etappeseier, og før Champs-Élysées, er UAE-rytteren svært positiv. – Jeg gleder meg, jeg har tro på at det kan gå hele veien. Men jeg må gjøre ting riktig, forrige gang bommet jeg litt, og jeg må komme meg enda bedre i posisjon hvis jeg skal ha sjanse, sa Kristoff etter å ha fullført den nest siste etappen. For Edvald er situasjonen den samme, men har nå et ekstra press på sine skuldrer da det er han som skal være spurteren på laget, da Mark Cavendish er ute. Dimension Data har så langt hatt en skuffende TDF, så for de vil en seier bety mye og årets Tour de France vil være en suksess. Så det er ikke langt mellom suksess og fiasko.  

Houilles til Paris Champs-Élysées 116 km flat etappe.

Årets sammenlagt vinner av Tour de France, vil bli  om  ikke noe ekstraordinært skulle skje på dagens etappe. 

 

Kommentarer

kommentarer