Ladies Tour of Norway 2018

Det handlet kun om en rytter disse tre dagene.

Det har vært et imponerende felt av internasjonale sykkel jenter som har vært med på dette 3 dager lange LadiesTour of Norway sykkelarrangementet. Et arrangement som høster mange lovord, for prikkfri gjennomføring. Så kan man jo spørre seg, hvorfor i all verden får vi de beste kvinnelige sykkelstjerner til Norge, spesielt tatt i betraktning av at våre sykkeljenter overhodet ikke har vært i nærheten av å matche disse utenlandske sykkel jentene. Vi har vel kun en jente som er i nærheten og det er Susanne Andersen (nå på tur til Team Sunweb).

På disse tre dagene handlet det kun om en sykkeljente og det var Marianne Vos. Det er fantastisk for en oppvisning hun stilte opp med, vant alle tre etappene og selvfølgelig sammenlagt. Nesten like imponerende var det av vår Svenske nabo Emilia Fahlin, dette er en jente vi får høre mye om i årene som kommer. Hun holder et godt internasjonalt nivå, det er beklageligvis ikke tilfelle med våre jenter.

Winners and leaders

Classification leaders:

Stage Winner Leader after stage
Stage 1 – Rakkestad › Mysen VOS Marianne Vos Marianne
Stage 2 – Fredrikstad › Sarpsborg VOS Marianne Vos Marianne
Stage 3 – Svinesund › Halden VOS Marianne Vos Marianne

Kommentarer

kommentarer