Eneste Nordmann Kristoffer Skjerping inn som nr. 40 på dagens tempo.

De fleste spådde en duell i herrenes temporitt mellom regjerende mester Tom Dumoulin og Rohan Dennis.

I Innsbruck ble det ingen skikkelig duell. Det ble en real knockout fra Rohan Dennis. Etter den krevende Gnadenwald-stigningen (4,9 kilometer à 7,1 prosent) var gullkampen avgjort. Dennis var over minuttet foran nederlenderen, og australieren økte inn mot mål.

Den eneste norske deltakeren, Kristoffer Skjerping, startet midt blant de 61 deltakerne. Syklet meget godt i den lange bakken, men var helt tom når han kom i mål, da foreløpig til en plassering som nr. 16. Gnadenwald-stigningen, som var på 4,9 kilometer à 7,1 prosent, skulle bli avgjørende for utfallet av temporittet. Første del av rittet var godkjent fra Skjerping, siste del med bakken ble for tøff.

Resultater for de 10 beste:

World Championships – ITT (WC)
Individual Time Trial  »  Alpbachtal Seenland › Innsbruck

 

 

Kommentarer

kommentarer