Edvald med tempo seier i Spania

Er Edvald Boasson Hagen endelig på vei mot nok en god sykkelsesong?

(Photo by David Ramos/Getty Images)

Det er noen år siden Edvald har vært på «pallen» i et internasjonalt sykkelritt. Siste gang han vant et temporitt var Qatar 2016. Ifølge Edvald har han fått trent meget godt i vinter, å kanskje har også bytte av sykkelmerke fra Cervelo til BMC hatt en påvirkning. Uansett dette var en seier jeg ikke hadde forventet, sier Edvald, å han hadde mange av verdens beste temporyttere bak seg på resultatlisten.

Verken Tony Martin, Geraint Thomas eller Alejandro Valverde kunne gjøre noe med nordmannens tid, som dermed kunne juble for en overraskende sterk sesongåpning i Valencia. Nå blir målet og være med å kjempe om en topplassering også på de neste etappene, rittet avsluttes på søndag.

Volta a la Comunitat Valenciana (2.1)
Stage 1 (ITT)  »  Orihuela › Orihuel

Pos. Rider Team Time
1 BOASSON HAGEN Edvald
Team Dimension Data
12:55
2 IZAGIRRE Ion
Astana Pro Team
0:05
3 MARTIN Tony
Team Jumbo-Visma
0:07
4 TEUNS Dylan
Bahrain Merida Pro Cycling Team
0:08
5 VAN EMDEN Jos
Team Jumbo-Visma
0:10
6 OLIVEIRA Nelson
Movistar Team
0:11
7 BILBAO Pello
Astana Pro Team
0:12
8 VALVERDE Alejandro
Movistar Team
0:14
9 TRATNIK Jan
Bahrain Merida Pro Cycling Team
0:18
10 MARTIN Dan
UAE-Team Emirates
0:19

Kommentarer

kommentarer