Edvald beholdt den gule trøya, etter trede etappe i Volta a Valenciana

Dette var helt klart en lagseier, sier Edvald, Dimension Data gjorde en kjempe jobb.

Dette var helt klart en tøff etappe med en meget tøff avslutning, her jeg helt klart måtte kjempe meget hardt for å holde helt inn sier Edvald. All ære til laget som hadde god kontroll. Han merket det kostet å henge med helt til målstreken i Chera, der Greg van Avermaet tok sin første seier for CCC Team.

Inn med hovedfeltet og samme tid som vinneren var også Amund Grøndahl Jansen, som kom inn på en flott 5 plass, og Edvald inn som nr. 14. Alexander Kristoff og Sondre Holst Enger hadde ikke helt dagen og kom inn flere minutter etter hovedfeltet.

Foto: David Ramos/Getty Images

Etoile de Bessèges (2.1)
Stage 2  »  Saint-Geniés-de-Malgoires › La Calmette

Pos. Rider Team Time
1 LAPORTE Christophe
Cofidis, Solutions Crédits
3:30:59
2 VENTURINI Clément
AG2R La Mondiale
,,
3 WOUTERS Enzo
Lotto Soudal
,,
4 BONIFAZIO Niccolò
Direct Energie
,,
5 JANS Roy
Corendon – Circus
,,
6 BARBIER Pierre
Natura4Ever – Roubaix Lille Métropole
,,
7 DEHAES Kenny
Cycling Team Wallonie-Bruxelles
,,
8 WELTEN Bram
Arkéa Samsic
,,
9 JENSEN August
Israel Cycling Academy
,,
10 SARREAU Marc
Groupama – FDJ
,,

Go to full results

I morgen vil det bli en like tøff og kupert etappe (dronning etappen), som helt klart vil bli avgjørende for samelagtseieren. Men jeg skal være med og kjempe helt til slutt sier Edvald, som helt klart er i meget god form, håper bare han ikke har kommet i for tidlig form.

Kommentarer

kommentarer