Amund Grøndahl Jansen imponerer i Paris – Nice

De Norske hang ikke med i den sterke vinden på denne andre etappen av Paris – Nice.

Den eneste av de norske som var med i tetgruppa, og som gjorde en kjempe jobb for vinneren Groenewegen, var Grøndahl Jansen, som sammen med lag kammeraten Maarten Wynants var med og tauet vinneren i posisjon.  Jansen måtte gi seg når det gjensto 3 km, kom for øvrig inn som beste Nordmann. Da var det Mike Teuinessen som måtte gjøre jobben for Groenewegen. Team Jumbo-Visma virker som et meget sterkt lag, å som vi skal får mye fra i årets sesong.

Både Edvald Boasson Hagen, Sven Erik Bystrøm og Alexander Kristoff hadde ingen god dag på jobben og kom mange minutter etter vinneren. Kanskje lykkes de bedre på morgendagens etappe. Mark Cavendish måtte gi seg på dagens etappe, noe som absolutt er med på å svekke Team Dimension Datas sjanser under dette rittet, men som samtidig kan bidra til at Edvald kan komme i en bedre posisjon.

2019 Paris – Nice

Stage results: 02.stage FirstCycling.com

# Name Team Time
01 Dylan Groenewegen TJV 03:14:04
02 Ivan Garcia TBM + 00
03 Philippe Gilbert DQT + 00
04 Matteo Trentin MTS + 00
05 Michal Kwiatkowski SKY + 00
06 Luis León Sánchez AST + 00
07 Egan Arley Bernal SKY + 00
08 Arnaud Démare GFC + 05
09 André Greipel PCB + 05
10 Mike Teunissen TJV + 05
11 John Degenkolb TFS + 05
12 Anthony Turgis TDE + 05
13 Christophe Laporte COF + 05
14 Oliver Naesen ALM + 05
15 Lilian Calmejane TDE + 05
See full results..

Dag 3 av Paris – Nice vil også være en forholdsvis flat etappe, men i denne vinden som gjør seg gjellende, kan også dette bli en tøff etappe. Her gjelder det og ha et lag som holder sammen og sykler for hverandre.

Kommentarer

kommentarer