Populær seier til Alaphilippe i Milano-San Remo, Kristoff vant spurten i hovedfeltet

Det ble et fantastisk flott sykkelritt fra Milano til San Remo, under perfekte forhold.

Det ble syklet hardt og tøft under hele rittet, først i siste bakken opp «Poggio» ble det syklet skikkelig tøft og det var kun noen få som klarte å henge med over toppen, dette ble da også avgjørende for rittet, her utbrytergruppen på 8.-9 mann hold helt inn til mål. Peter Sagan prøvde seg å gikk i front når det gjensto ca. 1 km men det er tydelig at han ikke er i den spurtformen som han var i før. På de siste 100 meterne kom Alapilippe som en kule og vant som han ville. En populær seier og hans første Monumentseier.

Deceuninck-Quick-Step kjørte nærmest et opptrekk for Julian Alaphilippe opp Poggio, og på den siste kilometeren før toppen tråkket franskmannen til. En rekke spurtere fikk store problemer, mens Peter Sagan (Bora-Hansgrohe), Michal Kwiatkowski (Team Sky), Oliver Naesen (AG2R La Mondiale), Matteo Trentin (Mitchelton-Scott), Alejandro Valverde (Movistar) og Wout van Aert (Jumbo-Visma) alle var med i første gruppe over toppen. Alaphilippe var meget aktiv i denne gruppen de siste km før mål, og han tråkket inn til en populær seier.

 

Hovedfeltet ble hengende etter og klarte aldri å komme opp igjen. Alexander Kristoff viste styrke og vant spurten i hovedfeltet, foran bla. Magnus Cort. Men det er første gang Kristoff ikke har kommet inn blant de 10 beste på alle de gangene han har deltat.

Milano – Sanremo

Results FirstCycling.com

# Name Team Time
01 Julian Alaphilippe Deceuninck – Quick Step 6t 40′ 14″
02 Oliver Naesen AG2R La Mondiale 00″
03 Michal Kwiatkowski Team Sky 00″
04 Peter Sagan Bora – Hansgrohe 00″
05 Matej Mohoric Bahrain – Merida 00″
06 Wout Van Aert Team Jumbo – Visma 00″
07 Alejandro Valverde Movistar Team 00″
08 Vincenzo Nibali Bahrain – Merida 00″
09 Simon Clarke EF Education First 00″
10 Matteo Trentin Mitchelton – Scott 00″
11 Tom Dumoulin Team Sunweb 03″
12 Michael Matthews Team Sunweb 08″
13 Daniel Oss Bora – Hansgrohe 24″
14 Alexander Kristoff UAE Team Emirates 27″
15 Magnus Cort Astana Pro Team 27″
See full results..

 

Kommentarer

kommentarer