Blir det endelig Norsk seier i Paris – Roubaix?

Paris – Roubaix 14. april 2019

Klart for den 117 utgave av dette fantastiske rittet med hele verdenseliten på plass.

I den 117. utgaven av Paris-Roubaix vil vi ha med hele 7 Norske ryttere. Fra før var det klart at Alexander Kristoff, Sven Erik Bystrøm og Vegard Stake Laengen (alle UAE – Team Emirates), Edvald Boasson Hagen (Dimension Data), og Amund Grøndahl Jansen (Lotto-Jumbo), som alle syklet Flandern rundt på søndag, skal stille. Men nå får de altså, overraskende nok også selskap av FDJ syklisten Daniel Hoelgaard og Rasmus Fossum Tiller (Dimension Data). Aldri har det vært med så mange norske ryttere på dette tøffeste av alle brosteinrittene, det skal bli spennende og følge de norske på de mange tøffe stigningene i dette sykkelrittet som har betegnelsen «helvete i nord».

Kan Alberto Bettiol klare det kunststykket også å vinne Roubaix i tillegg til Flanderen som han vant søndag 7 april. Eller er Sagan kommet i slik god form at han klarer det samme som i 2018 å stå øverst på pallen. Kan Greg van Avermat vinne i år som han gjorde i 2017. Det er mange og gode alternative vinnere? Vi har en av de, Alexander Kristoff som virkelig er i god form, det samme begynner Edvald Boasson Hagen og vise, hadde vært gøy å oppleve Edvald som han var på sitt beste, kom han i et brudd så holdt det som regel helt inn. Dette er rittet som Thor Hushovd drømte om å vinne i mange år, men aldri klarte. Er endelig tiden kommet for en norsk seier, det er jo lov og håpe.

Les mer på: https://www.paris-roubaix.fr/en

Kommentarer

kommentarer