Paris – Roubaix, ikke norsk denne gang heller

Punkteringer og uhell spolerte de norske sjansene.

Allerede på det første brosteinpartiet, var det over og ut for Alexander Kristoff. Med totalt 3 punkteringer så har du ikke de store mulighetene for seier i et så tøft ritt som Paris-Roubaix. Edvald Boasson Hagen hang med i den store gruppa ca. 1 minutt etter utbryterne, men også han var uheldig med punktering i forkant av Mons-en-Pévèle, og mistet da kontakten med gruppa, der blant andre Greg Van Avermaet og Oliver Naesen var med. Edvald lå da på en ca. 30 plass og i god posisjon. Philippe Gilbert var i skikkelig sykkelform og satte inn et støt når det gjensto 28 km. Det dannet seg da en gruppe med  Philippe Gilbert, Sep Vanmarcke, Peter Sagan, Nils Politt og Yves Lampaert.

Ingen suksess for de norske rytterne,, Photo by Tim de Waele/Getty Images

Det ble syklet hardt og når Nils Politt satte inn det tredje støtet, var det kun Gilbert som klarte og henge med. De to klarte da og holde forfølgerne bak, Sagan var helt slutt kjørt å hadde ikke mer og gi. Inne på velodromen var det Gilbert som hadde de beste spurtegenskapene og vant som han ville.

Foreløpige resultater:

1. Philippe Gilbert (Deceuninck-Quick Step)
2. Nils Politt (Katusha-Alpecin)
3. Yves Lampaert (Deceuninck-Quick Step)
4. Sep Vanmarcke (EF Education First)
5. Peter Sagan (BORA Hansgrohe)
6. Florian Senechal (Deceuninck-Quick Step)
7. Mike Teunissen (Jumbo-Visma)
8. Zdenek Stybar (Deceuninck-Quick Step)
9. Evalds Siskeviskius (Delko Marseille)
10. Sebastian Langeveld (EF Education First)

Vi hadde lagt opp til en enkel konkurranse denne gangen, her vi skulle trekke en flott Tissot klokke blant de som hadde tippet vinneren. Beklageligvis var det ingen som hadde tippet Gilbert som vinner, innen tidsfristen. Men det skal sies vi er et folk med stor patriotisme, av de mange 100 som hadde tippet viste det seg at hele 91 % hadde tippet på Alexander Kristoff. Vi sier bare, bedre lykke neste gang. 

Kommentarer

kommentarer