Årets Enebakk Rundt ble «Vårens vakreste»

Årets arrangement kan med god samvittighet kalle seg «Vårens vakreste» sykkelritt.

Med ca. 1000 deltagere så ble årets Enebakk Rundt gjennomført under flotte forhold, med delvis skyet vær, ca. 15 grader og derved fine sykkelforhold. Med gunstige vindforhold, så ble det satt bestetid for veldig mange ryttere. Det ble ikke satt noen løyperekord, men det ble syklet fort. Ekstra gøy var det og se at det var mange sykkelglade jenter med i de ulike lagene som dukket opp. Spesielt la vi merke til og fikk et flott bilde av teamet «Girlpower» som så uforskammet sprek ut etter ca. 3 mil.

Noen fakta opplysninger: 1063 påmeldt, 990 fullført. Beste lag: Team Kjekkas  på tiden 1.51, beste tid 1.51.25, snitthastighet 44.7 km/t. Beste kvinnelige syklist var Marianne Sandaker fra Moss CK, på tiden 2.02.28 snitthastighet 40,67 km/t (en meget bra tid). Det er meldt om få skader og uhell: 1 AMK skade, krageben og noe skrubbsår.

For øvrig bare positive tilbakemeldinger på gjennomføring vedrørende bla. merking og service.

Vi legger her ved noen personlige bilder fra rittet, som da også illustrerer de nevnte vær forhold. Tekst/foto F. Iversen

Moss CK hadde fin flyt å de syklet bra.
«Gammelgutta» til Rye hadde et behagelig tempo, også de ropte og skreik som Rye pleier og gjøre.
Sky rytteren kom alene, men var i godt slag.
En gla gjeng fra Skedsmokorset.
Her gikk det fort, snitt på ca. 40 km.
Eneste syklist som sto og tråkket hele bakken, å det gikk fort.

For resultater, gå inn på vedlagt link.:

https://www.langrenn.com/resultater-enebakk-rundt-2019.6217529-397220.html

Kommentarer

kommentarer