Tour de France 4 etappe, nesten for Kristoff

Årets «tur» er i full gang og allerede har ryttere fra Norge hevdet seg på to av etappene.

Dagens etappe var av det superraske slaget, her vi hadde med 3 av våre i hovedfeltet. Alexander Kristoff var på forhånd veldig fokusert på at denne etappen skulle han vinne, å jaggu meg var det ikke mye om å gjøre. Han tok ledelsen tidlig å lå på hjulet til den unge Jasper Philipsen som «tauet» han frem til en idel posisjon, og Kristoff ledet helt til det gjensto 10 meter, da ble han slått av Elia Viviani, spurtkanonen fra Italia. Beina er ikke like raske som de engang var, men Kridtoff var meget godt fornøyd med dagen.

På Lagtempo etappen hadde vi en nordmann øverst på pallen, Amund Grøndahl Jansen fra team Jumbo Visma vant som de favorittene de var.

2019 Tour de France

4th stage

Morgendagens etappe på over 175 km blir av det noe tøffere slaget, første kuperte fjelletappe, spennende å se hvem av våre som henger med.

Kommentarer

kommentarer