TDF dagens etappe, Kristoff uheldig igjen

Massespurt ble avgjørende for seieren i dag.

Både Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen satt godt med i feltet, helt til det begynte å «dra seg til», da presterte Kristoff atter en gang og få kjedebrudd, tapte mange plasser på det. Edvald ble stengt inne ved vantet og tapte sjansene sine på det. Nå tar det en god stund for de nevnte rytterne får sjansen igjen i årets Tour de France, for en eventuell topplassering. For at en av disse vil lykkes på en av etappene, er jeg rimelig sikker på. Vi får skrive dagens resultater med litt uflaks, og, vil jeg påstå dårlig konsentrasjon, noe som ofte kjennetegner ryttere som ikke er i form.  Kristoff inn som nr. 9, Edvald inn som 51 på samme tid som vinneren, vinner ble Caleb Ewan, noe som var populært.

Tour de France

11th stage

I morgen er det nok en lang fjell etappe, med 2 tøffe fjell passeringer på slutten ev den nesten 21 km lange etappen.

Jeg er overrasket over Jasper Philisen (Kristoff’s lag kammerat) som gjør det meget bra i hans TDF detby. Overrasket er jeg også over Peter Sagan som også gjør det bra i enkelte tøffe fjell etapper.

 

Kommentarer

kommentarer