Du vinner ikke Tour de France med villmannssykling

4-5 ryttere kan vinne årets Tour de France.

Nå begynner det virkelig og «dra seg til» i toppen, 4-5 ryttere som helt klart er med å kjemper om topplasseringen til slutt. Setter et spørsmålstegn ved favoritten Geraint Thomas, som faktisk var over 5 min. bak vinneren Nairo Quintana i mål, det ser jeg på som et svakhetstegn, eller er det iskald beregning. Spennende blir det i allefall på morgendagens etappe. Setter også et spørsmålstegn ved Quintana, som virkelig viste klasse på dagens klatring, kan han komme inn blant de 4-5 i toppen?.

At Julian Alaphilippe fortsatt leder er rett og slett på grunnlag av villmannskjøring i den lengste utforkjøringen, tror ikke du vinner TDF på denne måten. Spesielt ville det jo være om han faktisk klarer akkurat det, med god utforkjøring. Her snakker vi om teknikk på sykkelen.

Topp 10 – Sammendraget

 1. Julian Alaphilippe (Deceuninck-QuickStep)
 2. Egan Bernal (Team INEOS) +1:30
 3. Geraint Thomas (Team INEOS) +1:35
 4. Steven Kruijswijk (Jumbo-Visma) +1:47
 5. Thibaut Piont (Groupama-FDJ) +1:50
 6. Emanuel Buchmann (Bora-Hansgrohe) +2:14
 7. Nairo Quintana (Movistar Team) +3:54
 8. Mikel Landa (Movistar Team) +4:54
 9. Rigoberto Uran (EF Education First) +5:33
 10. Alejandro Valverde (Movistar Team) +5:5
Topp 10 – Etappe 18
 1. Nairo Quintana (Movistar)
 2. Romain Bardet (AG2R) +1:35
 3. Alexey Lutsenko (Astana) +2:28
 4. Lennard Kämna (Sunweb) +2:58
 5. Damiano Caruso (Bahrain) +3:00
 6. Tiesj Benoot (Lotto Soudal) +4:46
 7. Michael Woods (EF Education) s.t
 8. Egan Bernal (INEOS) s.t
 9. Serge Pauwels (CCC) s.t
 10. Steven Kruijswijk (Jumbo-Visma) +5:18

Tour de France

18th stage FirstCycling

I morgen blir det en meget tøff men kort etappe. Det er flere tusen høydemeter som skal forseres, den høyeste toppen er på 2 770 høydemeter, her de starter da på 585 høydemeter. Dette blir en tøff dag på sykkelen.

Kommentarer

kommentarer