Carl Fredrik Hagen på temposykkelen i morgen

Tempo er ikke Hagens sterkeste side, håper han ikke taper for mye.

I morgen er det en superrask tempo etappe, spørsmålet er om Hagen klarer og følge opp den fantastiske 6 plassen han har sammenlagt så langt. En annen som virkelig har mulighet på denne etappen er Edvald Boasson Hagen, nå bør Edvald virkelig vise hva som bor i han, tror han kan ha en veldig fin mulighet til en topplassering.

Hagen på temposykkelen.

Men først og fremst er alles øyne nå rettet mot Carl Fredrik Hagen, som har kommet som en et friskt pust denne sesongen. Utrolig at ikke Soudal Lotto tok med denne syklisten til årets Tour de France, det må være årets største feilvurdering. Med en flott plassering på tempoen uten for mye tidstap, tror vi Hagen vil få en topplassering sammenlagt under årets Spania Rundt. Han virker utrolig fokusert og motivert for oppgaven.

Tempo etappen i morgen er av det raske slaget.

Kommentarer

kommentarer